- Produkten

Suda Care voetverzorgingsprodukten
In de praktijk wordt er gewerkt met Suda Care Voetverzorgingsprodukten. Deze voetverzorgingslijn is uitsluitend bij de pedicure verkrijgbaar. Deze produkten bestaan uit natuurlijke bestanddelen. Ook voor diabetici is een uitgebreid aanbod aan verzorgingsproducten.

Suda Care heeft een breed assortiment voetverzorgingsprodukten voor professioneel gebruik en voor de direkte verkoop. De kwalitatief hoogstaande produkten hebben een rijke samenstelling aan werkzame stoffen en geven zichtbaar resultaat. Het brede assortiment maakt het mogelijk om voor elk soort voet een nauwkeurig afgestemde creme/ balsem te gebruiken. Alle produkten zijn dan ook in consumentenverpakking verkrijgbaar.

Suda Care Voetbalsem

Deze voetbalsem is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging van de voeten. De hoogwaardige ingredienten vitaliseren en verfrissen vermoeide en zwaar belaste voeten. De waardevolle kamillebestanddelen en de etherische olie met zijn hoog bisabolol gehalte, het kamille extract en het azuleen kalmeren de huid en hebben een ontstekingsremmende, antibacteriele en antimycotische werking. Kan meerdere malen per dag gebruikt worden.

Suda Care Voetbalsem Speciaal

Ideaal te gebruiken bij koude voeten. De bestanddelen uit de gemberwortel vormen samen met kamfer een doeltreffende bescherming tegen koude voeten. De aanwezigheid van allantoïne en de actieve kamillebestanddelen zorgen voor een verzorgende werking van de voetbalsem. ’s-Morgens en ’s-avonds voor het naar bed gaan gebruiken.

 

Suda Care Voetbalsem Linie D Diabetische Voet

Protection Balsem Linie D voor verzorging en bescherming de hele dag. Deze balsem met zijn speciaal geslecteerde grondstoffen en huidversterkende bouwstoffen, is een ideaal hulpmiddel voor de dagelijkse bescherming en intensieve verzorging van de extreem droge en gevoelige huid.

 

 

Suda Care Ureum

Deze voetcreme bevat 15% ureum en is daardoor uitermate geschikt voor de extreem droge huid en bij kloven/hyperkeratose. Naarst ureum, dat een keratolytisch effect heeft op de epidermis, bevat het zwarte zaadolie (regelt o.a de keratinisatie) en teunisbloemolie (ideaal voor schilferige, ontstoken huid) en het actieve bestanddeel Shea butter. Zonder conserveermiddelen, vaseline en minerale olie.

 

 

Suda Care kloven creme

Verzorgende creme voor zeer droge en gekloofde huid. Intensieve verzorging op basis van vaseline. De klovencreme bevat een uiterst doeltreffende combinatie van vitamine en wortelolie. Deze bestanddelen bevorderen de huidfuncties. Met name geschikt voor het behandelen van ruwe en gekloofde huid. 's-Avonds voor het naar bed gaan gebruiken.

 

 

 

Suda Care Eisgel

Verkoelende voetbalsem voor vermoeide en branderige voeten. Vooral na zware belasting van voeten en benen door lang staan, of intensieve sportbeoefening of lopen is eisgel aangenaam verfrissend voor de vermoeide huid. Terugvettende bestanddelen samen met etherische oliën verzorgen de huid. Het mentholgehalte zorgt voor langdurige verkoeling. Gebruik na belasting van de voeten door sport of lang staan.

 

Suda Care Beenbalsem

De samenstelling uit paardenkastanje extracten en vitaminen bevorderen het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Een zachte massage bevordert de lokale doorbloeding. Regelmatig zacht in masseren.

Tube 75ml €8,50

Suda Care Handbalsem

Milde en beschermende handcrème. Door zijn samenstelling zeer geschikt voor de gekloofde, droge en schilferige huid. De huid wordt weer zacht en elastisch. De verzorgende en vochtinbrengende bestanddelen worden snel opgenomen en vormen een ideale bescherming voor de dagelijkse belaste huid van de handen. Meerdere malen per dag te gebruiken.

 

 

Suda Care Nagelolie

Speciale verzorging voor broze nagels. Keratine verbetert de nagelstructuur en maakt droge en broze nagels weer zacht en elastisch. Om de behandeling van broze nagels mee te beginnen. Dagelijks aanbrengen.

 

Suda Care Voetpoeder

Dit huidvriendelijke voetpoeder rekent af met onaangename voetgeurtjes. Heeft een absorberende werking bij vochtige voeten en verwonde huidgedeelten. Door de antibacteriele eigenschappen zeer geschikt voor de dagelijkse hygiene. 's-morgens gebruiken.

 

Suda Care Voetdeo balsem

Een intensief deodoriserende balsem tegen transpirerende voeten. Door zijn samenstelling vermindert het voetengeur en door zijn verzorgende bestanddelen is het ook voor doorgelopen voeten een weldaad. Kan 's morgen en 's avonds gebruikt worden.